LA RECEA, PE DN1C – Poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe D.N.1C

0
216
Sursă foto: News.ro

LA RECEA, PE DN1C Ieri, în jurul orei 10.00, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie cu victime, produs pe D.N.1C, pe raza localităţii Recea. Verificările efectuate au relevat că accidentul s-a produs în urma efectuării unei depăşiri neregulamentare. 

Un băimărean de 50 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a depăşit marcajul longitudinal continuu şi a intrat în depăşirea autoturismului condus în faţa sa, al cărui conducător s-a angajat în efectuarea virajului la stânga. Cele două autoturisme au intrat în coliziune iar în urma impactului maşina condusă de băimărean s-a răsturnat în şanţul din partea stângă.

Băimăreanul şi o pasageră de 43 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa alcoolului. Cercetările continuă.

Tot în weekend, zona târgului auto a fost supravegheată de poliţişti

Duminică, 14 ianuarie, între orele 08.00 – 14.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi au acţionat pentru protejarea cetăţenilor împotriva unor acte de comerţ ilicit în târgul auto de la Satu Nou de Jos. Activităţile poliţiştilor au vizat menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi fluidizarea traficului rutier, ţinând cont de numărul relativ mare de cetăţeni care vizitează târgul în fiecare duminică. Au fost legitimate 50 de persoane şi au fost controlate peste 30 de autovehicule care s-au deplasat în zonă. În urma controalelor, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de aproape 6 000 de lei pentru toate cele 19 contravenţii constatate la Ordonanţa privind circulaţia pe drumurile publice. Prezenţa poliţiştilor în târgul auto a avut un rol preventiv, astfel că nu au fost constatate infracţiuni sau încălcări grave ale ordinii şi liniştii publice.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Citește și:http://actualmm.ro/de-la-botez-la-spital-21-de-baimareni-au-facut-toxiinfectie-alimentara-la-o-petrecere-dintr-un-restaurant-de-top-de-vina-ar-fi-branza-din-aperitive/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.