LA PTF PETEA – Motociclete dezmembrate, căutate de autoritățile din Italia, descoperite printre bagaje în compartimentul de marfă al unui microbuz

0
481

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit, în compartimentul de marfă al unui microbuz, printre bagajele unor ucraineni, patru motociclete dezmembrate. Acestea figurau în bazele de date ca bunuri căutate pentru confiscare.

Vineri, 26 ianuarie, în PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară un ucrainean, Serhii H., 27 ani, conducând o autoutilitară Mercedes.

Loading...

Din primele verificări s-a constatat faptul că în compartimentul de marfă al mașinii existau mai multe piese aparținând unor motociclete.

Polițiștii au verificat cu atenție componentele şi au constatat că acestea formau patru motociclete, marca BMW, Kawasaki, Ducatti și Harley Davinson, dezmembrate.

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date.

Vehiculele figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare. Alerta a fost introdusă de autoritățile din Italia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. Piesele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

citeşte şi AU FOST PRINȘI LA POIENILE DE SUB MUNTE – Șase maramureșeni cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here