LA MULȚI ANI, DOMNULE PROFESOR! – Antrenorul emerit Lascăr Pană împlinește astăzi 83 de ani

0
1210

LA MULȚI ANI, DOMNULE PROFESOR!  O simplă înșiruire a realizărilor sale ar fi mult prea puțin pentru a putea exprima gratitudinea față de cel care a făurit și a îngrijit fenomenul Minaur de-a lungul întregii sale vieți. Putem spune fără preget că Lascăr Pană nu a înființat un club și nu a pus bazele unei echipe. Lascăr Pană a zămislit o familie, a creat un fenomen, a scris o legendă. Lascăr Pană a infectat cu microbul handbalului generații întregi de sportivi și a adus bucurie în sufletele a sute de mii de suporteri. Faptul că azi Baia Mare respiră handbal i se datorează în mare măsură.

Când v-ați botezat Minaur

Aveați doar în mine aur

Iar acum, chiar și-n vitrine

Aveți numai cupe pline

Sunt versuri publicate în presa vremurilor de glorie a Minaurului. Mărturie a muncii sale de o viață stau trofeele expuse în vitrina clubului. Le știm cu toții. Pe de rost. Chiar dacă nu a mai fost antrenor la echipele care au câștigat cupe și campionate, amprenta sa e acolo. Și nu o va șterge nimeni.

Azi, la ceas aniversar, când părintele legendei Minaur împlinește frumoasa vîrstă de 83 ani, colectivul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, alături de întreaga familie de sportivi și suporteri îi doresc multă sănătate, liniște și bucurie.

La Mulți Ani domnule profesor, antrenor emerit, Lascăr Pană!

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.