LA LOCUL POTRIVIT – Un jandarm băimărean aflat în timpul liber a prins un hoț în timp ce se afla la cumpărături

0
1571

LA LOCUL POTRIVIT Un jandarm băimărean aflat, în timpul liber, la cumpărături într-un supermarket din oraș, s-a aflat la locul potrivit la timpul potrivit. Jandarmul a observat, în timp ce se afla la o casă de marcat, cum un bărbat sustrage mai multe pachete de țigări și dă să plece spre ieșirea din magazin.

Jandarmul a acționat imediat: l-a prins pe bărbat și l-a reținut, solicitând în același timp, telefonic, sprijinul colegilor său care se aflau la serviciu.

Miercuri, în jurul orei 09:00, un coleg de-al nostru aflat în timpul liber la cumpărături într-un supermarket din Baia Mare, a observat un tânăr care a sustras pachete cu țigări pe care apoi le-a ascuns în haină și a trecut de casele de marcat fără să le achite. În acel moment, colegul nostru a intervenit și l-a reținut pe acel tânăr solicitând telefonic sprijin jandarmilor care se aflau în serviciu. Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. 1, Cod Penal, făptuitorul şi actele întocmite, s-au predat către serviciul de specialitate din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş”, se arată în comunicatul transmis de IJJ Maramureș.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.