LA CENTRUL DE EDUCAȚIE TIMPURIE CURCUBEU – Asistenții sociali băimăreni îi învață pe părinți cum să își îmbunătățească abilitățile parentale

0
314

CENTRUL DE EDUCAȚIE CURCUBEU  Un eveniment inedit pentru părinți a avut loc în Baia Mare zilele acestea. În perioada 6-10 aprilie, specialiștii Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare, în cadrul proiectului Centrul de Educație Timpurie Curcubeu, au organizat două sesiuni de instruire pentru părinții copiilor înscriși în creșă.

Cu ajutorul asistenților sociali, părinții au învățat cum să își îmbunătățească semnificativ abilitățile parentale. Procesul de instruire s-a desfășurat în cadrul temelor „Armonizarea vieții de familie cu viața profesională” și „Dezvoltarea abilităților parentale”. Prin urmare, în cadrul acestor sesiuni, părinții au învățat și cum să rezolve o problemă foarte des întâlnită în zilele noastre: cum să găsească un echilibru între familie și profesie.

Părinții, care au venit într-un număr mare la activitate, au aflat diferse informații despre schimbările pe care le implică intrarea în colectivitate a copiilor lor și strategii de îmbunătățire a abilităților parentale, centrându-se pe înțelegerea etapelor de dezvoltare a copiilor lor și a nevoilor acestora.

Proiectul Centrul de Educație Timpurie CURCUBEU a fost implementat de către Municipiul Baia Mare, prin Serviciul Public de Asistență Socială Baia Mare.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.