LA CASA TINERETULUI DIN BAIA MARE – 11 studente concurează pentru titlul de Miss Universitaria 2017

0
521

Liga Studenților ,,Pintea Viteazul” – LSPV organizează pe data de 7 decembrie a IX-a ediție a concursului ,,MISS UNIVERSITARIA”. Evenimentul, așteptat cu mare nerăbdare de către studenți, va avea loc la Casa Tineretului, începând cu ora 18:00.

Loading...

,,Miss Universitaria” este un proiect marca LSPV, iar scopul acestuia este de a promova frumusețea și atuurile studentelor de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Anul acesta 11 studente o să încerce să dovedească, pe parcursul probelor, că nu sunt doar frumoase, ci și talentate. Fiecare participantă va trebui să demonstreze, prin formulele specifice concursului, inteligența, originalitatea, eleganța și senzualitatea sa, iar modul în care va ști să-și pună în evidență darurile native, va decide cine va pleca acasă cu titlul de Miss Universitaria 2017.

Momentele dedicate participantelor vor fi îmbinate cu alte momente artistice pregătite de către organizatori. Ca și gazde a evenimentului vor fi Alex Martari și Gavrilă, care vor avea grijă să ne binedispună. După spectacol, distracţia continuă cu o veritabilă petrecere într-un local din Centrul Vechi.
Cei care doresc să participe la eveniment pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a Ligii Studenților ,,Pintea Viteazul’’ și pe pagina oficială a proiectului ,,Miss Universitaria”. Aici se vor găsi, de asemenea, detalii despre fiecare concurentă în parte.
„Dorinţa noastră şi în acest an, la a noua ediţie a proiectului <Miss Universitaria> este să aducem în  faţa publicului pe cele mai frumoase şi talentate studente ale centrului nostru universitar. Având în vedere probele, fiecare concurentă, va avea contextul potrivit să-şi evidenţieze atuurile. Vorbind despre caracteristicile necesare pentru câştigătoarea concursului nostru, trebuie să amintim că nu doar frumuseţea contează, ci curajul, determinarea, talentul, creativitatea, atitudinea şi divertismentul vor face diferența. Frumusețea căutată de noi este un concept ce ține de personalitate și cultură, la <Miss Universitaria> vorbim despre educație, încredere și curaj. Vă invităm să luați parte alături de noi la cel mai aștepat eveniment studențesc al anului.”   a declarat Alin Lucăcean, președintele Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”.

ActualMM

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here