L-AU CONDUS CU CETERAȘI – Sportivul Iulian Arba a fost înmormântat astăzi la Vadu Izei (VIDEO)

3
22531

Lacrimi și durere fără margini astăzi la Vadu Izei. Iulian Arba, canotorul care și-a pierdut viața electrocutat accidental în timp ce se afla la pescuit, a fost condus pe ultimul drum. „Noi am pierdut un prieten. Cerul a câștigat un înger”. Acesta era mesajul prietenilor, colegilor și celor care l-au cunoscut pe sportivul maramureșean.

La Vadu Izei a fost astăzi durere mare. Tinerii îmbrăcați în straie moroșenești și-au luat rămas bun de la consăteanul lor, Iulian Arba. Cum era încă fecior, pe tot parcursul slujbei, ceterașii satului, au cântat fără încetare. De altfel, cu cetera și zongora, Iulian a fost condus spre cimitirul satului.

Vă reamintim că sâmbătă seara Iulian Arba s-a dus la pescuit și a lovit accidental cu undița lungă de șase metri, firele de medie tensiune. A murit electrocutat cu toate că oamenii au sărit imediat și l-au resuscitat.

Iulian a făcut parte din echipa României de canotaj, era legitimat la clubul Steaua București. A participat la nenumărate competiții naționale, campionate europene și mondiale. Mama tânărului, Rodica Arba, a fost dublu medaliată olimpic la Seul și Los Angeles.

CITEȘTE AICI DETALIILE ACCIDENTULUI.

CITEȘTE AICI CE SPUN RUDELE TÂNĂRULUI SPORTIV.

VEZI AICI CE SPUNE TATĂL CANOTORULUI MARAMUREȘEAN.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Asa caracter cum a avut acest inger n-am mai intalnit. In afara de explicatia ca Dumnezeu a vrut un inger pamantesc in cer nu gasesc. Dumnezeu sa fie cu tine, suflet bun ! Familiei si prietenei doresc multa putere si incredere in Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.