ACTUALIZARE/ A FOST GĂSIT! – Băimăreanul cu afecțiuni psihice dispărut sâmbătă de acasă a fost găsit de către polițiști

0
2027

L-AȚI VĂZUT?  Poliţiştii maramureşeni îl caută pe bărbatul din imagine după ce acesta a fost reclamat dispărut. BONIS IOAN TIBERIU, este din municipiul Baia Mare şi are 66 de ani. Acesta a plecat ieri, 28 iunie, de pe raza localităţii Dumbrăviţa, şi până în prezent nu a revenit la domiciliu şi nici nu a luat legătura cu familia.

Semnalmente: 1,70 – 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr grizonat, ochi căprui. Poartă mustaţă şi nu are semne particulare. La data dispariţiei purta o banderolă de culoare gri, tricou portocaliu, pantaloni albastru închis şi era încălţat cu şlapi gri.

Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, 0262-207763 Biroul Urmăriri, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Actualizare:

Poliţiştii maramureşeni revocă urmărirea lui Bonis Ioan Tiberiu. La doar o zi după ce a fost declarat dispărut, sâmbătă, 30 iunie, băimăreanul de 66 de ani a fost găsit. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, arată polițiștii maramureșeni.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.