JUSTIȚIE – 5 din cei 6 hoți prinși ieri în Baia Mare, arestați preventiv pentru 30 de zile

0
3166

JUSTIȚIE  Ieri, 5 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă şase persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat. Cinci dintre acestea au sustras bunuri în dauna unei societăţi comerciale din municipiu iar a şasea a sustras bani din două locuinţe din localitatea Săsar.

Pe numele a cinci dintre aceste persoane instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. O tânără de 20 de ani din Zalău va fi cercetată în stare de libertate.

Poliţiştii reamintesc că 1 din 4 furturi este favorizat de neglijenţă şi că e mai bine să fiţi prevăzători când vine vorba de siguranţa bunurilor dumneavoastră. Nu permiteţi accesul persoanelor necunoscute în locuinţă, nu lăsaţi uşile neasigurate sau ferestrele deschise când lipsiţi de acasă, montaţi la vedere plăcuţe de atenţionare cu privire la existenţa unui sistem de securitate, nu lăsaţi la vedere în interiorul maşinii bunuri de valoare, pentru că….

…. pe fondul neglijenţei, ieri dimineaţa la ora 09.00, persoane necunoscute au sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Luminişului din municipiul Baia Mare o poşetă de damă în care partea vătămată avea acte şi bani, profitând de faptul că portierele maşinii au fost lăsate neasigurate;

pe fondul neglijenţei, unei femei în vârstă de 69 de ani i-ai fost sustrasă suma de 200 de lei din geanta lăsată pe scaun într-o unitate medicală, în timp ce aceasta se afla la toaletă;î

pe fondul neglijenţei, un minor care şi-a lăsat rucsacul nesupravegheat timp de 30 de minute pe o bancă în faţa Casei Tineretului din Baia Mare, a rămas fără telefonul mobil în valoare de 2000 de lei… şi exemplele ar putea continua.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.