JUDECĂTORII AU DECIS – Contrabandiștii de la Poienile de Sub Munte care au agresat doi polițiști în urmă cu câteva zile, arestați la domiciliu.

1
446

JUDECĂTORII AU DECIS  Contrabandiștii de la Poienile de Sub Munte care au bătut și amenințat doi polițiști de frontieră au fost prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbații sunt acuzați că, după ce au fost opriți cu forța de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Poienile de Sub Munte, aceștia nerăspunzând la semnalele polițiștilor, au coborât din autoturismul în care se aflau și i-au bătut pe oamenii legii. Mai mult, contrabandiștii ar fi stropit mașina Poliției de Frontieră cu benzină și ar fi amenințat că îi dau foc.

Judecătoria Vișeu de Sus a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile:

Cu data de 02.02.2018, Parchetul de pe lânga Judecătoria Viseu de Sus a pus in mișcare acțiunea penală fata de inculpații C.I., C.A. si C.V., sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, faptă prevăzută de art 257 alin 1 si 4 Cod penal. Inculpații au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă,  Judecătoria Viseu de Sus a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pt 30 de zile u începând cu data de 02.02.2018”.

Citește mai multe despre acest caz, AICI.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. ….judecatorii ăștia zici ca sunt din alt film, Boureanu îl cafteste un pic pe un polițist și sta 90 de zile în arest preventiv, ăștia ii bat ii amenință cu moartea ii stropesc cu benzina și măsura luata _arest la domiciliu., parca unul dintre agenții era era lovit rău în zona capului ceva traumatism cranio cerebral… tot săptămâna aceasta 2 lucrători de la pașapoarte amenințați și înjurați în Borșa de viceprimar_nicio măsură luata. Oare MM face parte din alta lume… am crezut ca după ce s a pensionat celebrul procuror de la Vișeu s a schimbat ceva dar se pare… ca Ii ok sa fii infractor în MM… nu ți se întâmplă absolut nimic…..ma întreb ce se întâmplă dacă pers. ultragiate erau procurori/judecători….. era aceiași măsură arest la domiciliu… Bieții polițiștii vai de steaua lor….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.