JOACĂ CU FINAL TRAGIC – Un copil a căzut de la înălțime și a murit

0
335
foto http://www.enciclopediavirtuala.ro

JOACĂ CU FINAL TRAGIC Joaca unui băiețel de opt ani s-a sfârșit tragic, el lovindu-se la cap de un bolovan după o cădere de la șase metri.

Nefericitul accident a avut loc luni seara, pe dealul Cetății Șoimoș, judeţul Arad, scrie Aradon.

La poale locuiește o familie cu trei copii, de 8, 12 și 14 ani. Cei doi frați mai mici au ieșit la joacă, părinții fiind ocupați cu treburi gospodărești. Cum nu au trotuar la stradă, fiind direct drumul, au ieșit în spatele casei, pe deal.

Cei doi s-au alergat mai mult timp, iar la un moment dat băiețelul de opt ani s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de șase metri, lovindu-se la cap de un bolovan.

Fratele său a strigat după ajutor, iar tatăl l-a dus pe brațe în casă până la sosirea unei ambulanțe din Lipova, în care se afla și un medic, și a unui echipaj SMURD.

„La sosirea echipajului nostru, copilul de opt ani era în stop cardio-respirator, produs pe fondul unui traumatism cranian.

Pacientul prezenta o plagă occipitală cu hemoragie masivă, iar echipajul a încercat să-l resusciteze mai mult de o oră, ulterior fiind declarat decedat”, a declarat dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Polițiștii arădeni au început o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

sursa INFO

sursa FOTO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.