JANDARMII MARAMUREȘENI, LA DATORIE – O femeie din Cavnic a rămas blocată în Masivul Gutâi după ce a căzut și s-a lovit la picior

0
227

JANDRMII MARAMURȘENI, LA DATORIE  În ziua de luni, 2 octombrie a.c., la ora 09:38, s-a primit un apel prin S.N.U.A.U. 112, în care se semnala faptul că în zona Pârtiei Roata din Masivul Gutâi, o persoană de sex feminin din Cavnic, cu vârsta de 53 ani, a căzut şi s-a lovit la piciorul drept, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

La faţa locului s-au deplasat jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Cavnic şi reprezentanţii Salvamont Cavnic ca echipă de prim răspuns, unde femeii i s-a acordat primul ajutor prin imobilizarea piciorului drept după care  au deplasat-o la baza pârtiei, fiind  transportată ulterior de către un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean din Baia Mare pentru investigaţii de specialitate.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș declară că sunt încrezători în capacitatea structurilor privind intervenţia în zona montană, asigurând totodată iubitorii de munte că în situaţii deosebite, structurile abilitate vor interveni cu promptitudine şi profesionalism.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.