JANDARMI VS HOȚI – Scenă cu focuri de armă ca în filme în județul Constanța

0
240

JANDARMI VS HOȚI  Scene ca-n filmele de acțiune în județul Constanța. Jandarmii au deschis focul ca să prindă un grup bănuit că fura petrol din conductele din localitatea Cuza Vodă. Indivizii au vrut să sustragă produse petroliere într-un camion.

Inspectoratul de Jandarmi Constanța avea informații potrivit cărora mai mulți indivizi ar fi furat sistematic produse petroliere dintr-o conductă care traversează un câmp din localitatea Cuza Vodă. În noaptea de vineri spre sâmbătă, jandarmii au organizat o pândă.

 ACCIDENT ÎN FUNDĂTURĂ – BMW avariat serios după ce a lovit un cerb

Suspecții furau petrol cu ajutorul unui camion. Era ora 3 dimineața când un camion a pătruns pe câmp cu farurile stinse și s-a oprit în apropierea conductei cu produse petroliere. Apoi, trei oameni au coborât și au racordat un furtun la o instalație artizanală.

Au acționat minute-un șir, iar apoi au fost înconjurați de jandarmi. Indivizii au fost somați să se predea, dar au încercat să fugă. Așa că zece dintre militari au tras în aer mai multe focuri de avertisment. Ulterior, anchetatorii au descoperit că în camion, hoții aveau instalat un bazin improvizat în care stocau combustibilul pe care-l furau din rețeaua de transport la produselor petroliere. Suspecții sunt trei bărbați, care au vârste cuprinse între 36 și 52 de ani. Doi dintre ei locuiesc în județul Ilfov, iar unul în județul Dâmbovița.

ARESTAŢI LA FRONTIERĂ – Prinşi cu materiale pentru fabricarea de bombe

Indivizii prinși de jandarmi au fost predați, împreună cu obiectele găsite asupra loc, polițiștilor din Medgidia, care urmează să-i ancheteze.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.