Jandarmerie – O femeie din Săcălăşeni s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat

0
88

Grupa operativă de jandarmerie de pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitată să acţioneze pe strada Grănicerilor din municipiu unde a fost reclamat faptul că o femeie a sustras produse din incinta magazinului.

Jandarmii ajunşi la faţa locului au identificat-o pe Angela V. de 49 de ani, din Săcălăşeni, care este susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Făptuitoarea şi-a aşezat într-o sacoşă ce o avea asupra sa mai multe produse alimentare şi cosmetice, însă la casa de marcat selectează doar anumite bunuri  pentru a fi încasate, restul lăsându-le în pungă. Observată de agenţii de pază, femeia a fost oprită şi condusă în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor. Prejudiciul cauzat magazinului a fost recuperat în totalitate iar dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat  Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

MUZICĂ LA INTENSITATE RIDICATĂ

Jandarmeria Maramureş a fost sesizată miercuri, 03 aprilie a.c., în jurul orei 00.30 despre  faptul că pe strada Păltinişului din Baia Mare se ascultă muzică la intensitate ridicată, tulburând ordinea şi liniştea publică. Subofiţerii jandarmii ajunşi la locul precizat, l-au identificat pe Augustin A. în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în Baia Mare, pe care l-au sancţionat cu avertisment scris pentru tulburarea liniştii locatarilor din zonă.

BĂUTURI ALCOOLICE ŞI ORDINEA PUBLICĂ TULBURATĂ

Marţi, 02 aprilie a.c., jandarmii care acţionau pe raza municipiului Baia Mare au identificat pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare două persoane care consumau băuturi alcoolice în loc public neamenajat, respectiv tulburau ordinea publică prin strigăte, spre indignarea trecătorilor. Pentru fapta lor, Marius V. în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a fost sancţionat cu avertisment scris iar Robert Z. în vârstă de 18 ani, din Baia Mare a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 de lei.

ALCOOLUL ÎN SPAŢIU PUBLIC ÎN ATENŢIA JANDARMILOR

Jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine publică ce acţiona pe raza municipiului Baia Mare în data de 02 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, au identificat pe strada Gării din municipiu un bărbat, Giani M. în vârstă de 37 ani, cu domiciliul în Baia Mare, ce consuma băuturi alcoolice în parcarea gării CFR din Baia Mare, nefiind un spaţiu amenajat în acest sens. În conformitate cu Legea 61/1991 bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.