Jandarmerie: Furturi calificate în Baia Mare si amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice

0
91

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost solicitat la sfârşitul săptămânii trecute să intervină pentru luarea măsurilor ce se impun în două cazuri de sustrageri de bunuri din magazinele băimărene.

Astfel, jandarmii au acţionat la un supermarket situat pe strada George Coşbuc din Baia Mare, unde un bărbat a sustras produse cosmetice şi nişte dulciuri, însă la casa de marcat a fost oprit de către personalul de pază şi condus în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor.

La scurt timp jandarmii au intervenit tot în acelaşi supermarket unde a fost reclamat faptul că o femeie a luat mai multe produse cosmetice pe care le-a ascuns în geanta pe care o avea asupra ei. Aceasta a fost oprită de către firma de pază şi condusă în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor.

Cele două persoane, Vasile M. de 49 ani şi Andreea C. de 21 ani, ambii din Baia Mare, sunt susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 208, 209 alin. 1 lit. e, Cod Penal.

Dosarele cu actele de constatare întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Alcool şi strigăte în stradă

La sfârşitul săptămânii trecute, patrula de ordine şi siguranţă publică de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, a fost solicitată pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, din municipiu unde s-a reclamat că o persoană consumă băuturi alcoolice în plină strad, totodată  tulbură ordinea publică prin strigăte, spre indignarea locatarilor din zonă. Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe Ovidiu T. de 22 ani, din Sighet pe care l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare totală de 500 lei. 

Scandal într-un local

Duminică, 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, patrula de ordine şi siguranţă publică de pe raza oraşului Şomcuta Mare, a fost solicitată pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-un local.   Oamenii legii l-au identificat pe Raul S. în vârstă de 20 ani din Valea Chioarului pe care, după stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Injurii aduse altei persoane

O patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Vişeu de Sus a intervenit în data de 24 mai a.c., în jurul orei 20.30, pe strada N. Grigorescu, din localitate unde un bărbat, Viorel M., în vârstă de 38 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice aducea injurii şi expresii jignitoare altei persoane.

Jandarmii i-au stabilit identitatea, sancţionându-l cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.