JAF LA DRUMUL MARE – Un rom din Bihor a atacat și jefuit o ambulanță

0
188

JAF LA DRUMUL MARE  Un rom a atacat o ambulanță și a furat o tabletă a asistentei prin care aceasta ținea legătura cu medicii coordonatori.

Miercuri seara, în jurul orei 18:00, un echipaj de tip B2 cu asistentă de la Marghita, a fost atacat și jefuit de un rom din colonia Diosig. Echipajul s-a deplasat la Diosig ca să ajute un bebeluș de doar o lună, care nu se simțea bine.

Când au ajuns, acesta a sărit și l-a lovit pe ambulanțier peste față și cap și a furat de la asistenta medicală tableta pe care sunt scrise datele medicale ale pacienților și prin care se comunică cu medicii coordonatori de la dispecerat, notează bihon.ro.

Ambulanțierul și asistenta au reușit să scape. Aceștia s-au refugiat la circa 800 de metri – 1 km de locul agresiunii și au sunat la 112.

În foarte scurt timp au sosit două dube ale poliției cu mascați, care au reușit să recupereze tableta furată , foarte importantă în munca de zi cu zi a echipajelor medicale de urgenţă.

 

Sursă info.

 

Citește și: http://actualmm.ro/hot-prins-baia-mare-cu-ajutorul-unui-caine-politist-un-baimarean-si-recuperat-geanta-cu-valori-de-4-500-de-lei-cu-ajutorul-lui-max/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Ce a****le de oameni pot fi unii, cum sa faci asa ceva in primul rand, sa ataci ambulanta venita sa-ti ajute confratii, si cat de retardat sa fii sa-ti inchipui ca asa ceva se lasa fara urmari.

    Trebuia e**t cu un g***t in cap si lasat in sant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.