IUDA? – Cine este Cristian Șpan, denunțătorul primarului Cătălin Cherecheș

34
22305

Cel care l-a denunţat pe primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu este străin de sălile de judecată, mai mult, are la activ o condamnare şi se află în perioada de probaţiune! Cristian Şpan, preşedintele FCM Baia Mare a fost condamnat cu suspendare în urmă cu doi ani şi se află în perioada de încercare pentru încă opt luni. A fost oprit în trafic pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice ”, iar asta dovedeşte cât de mult respectă legea.


„ În temeiul art. 396 alin. 2 Cod procedură penală, cu aplic. art. 5 Cod penal, condamnă pe inculpatul Ş.C. fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de: – conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, prev. de art. art. 335 alin. 2 Cod penal (art. 86 alin. 2 din OUG nr. 195/2002), la pedeapsa de 6 luni închisoare; – conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, prev. de art. art. 335 alin. 2 Cod penal (art. 86 alin. 2 din OUG nr. 195/2002), la pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art. 33 lit. a rap. la art. 34 lit. b Cod penal 1969, contopeşte pedepsele de mai sus, în pedeapsa cea mai grea de 8 luni închisoare. În baza art. 81, 82 Cod penal din 1969, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe o durată de 2 ani şi 8 luni, ce urmează a se calcula de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri şi atrage atenţia inculpatului asupra prev. art. 83 Cod penal din 1969, a căror nerespectare atrage revocarea suspendării. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 500 lei”, a decis instanţa pe date de 30 aprilie 2014.


Deşi este denunţător, Şpan ar putea şi el să intre la închisoare pentru că este deja considerat recidivist iar o eventuală nouă condamnare nu ar face decât să se adauge la pedeapsa precedentă.

 credit foto: Facebook

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

34 COMENTARII

 1. Da si domnu primar trebuia sa il puna demult pe balanta pe acest iuda dar si pe alții precum Liviu Bala care urmează sa se confrunte(tradezeze) cu domnu actual primar aceste probleme toate sunt manopera lui marelui deputat Mircea Dolha si asociații!!!Asta e lumea rea !!!!

  • corect . nu sunt fan Chereches si probabil o fi facut multe din cele ce se scriu si le citim prin ziare…insa imi vine fff greu sa cred ca e atat de prost si naiv, sa ceara si sa sa accepte bani de la Span, in biroul lui, inainte de inceperea campaniei, cu DNA -ul pe urmele sale…chiar imi vine greu sa cred ca nu s-a gandit ca cineva ii poate intinde o ‘capcana”.

 2. Mircea Span….un om cu dubla personalitatea…un om care a furat dar acuma pune vinovăție pe Domnu primar…!!tot ma întreb cat bani ea fost oferit sa denunța pe Domnul primara!!!gunoiul!

 3. Sa lasam pe cei competentii sa judece doar de acea sint platitii sa faca dreptate.Asadar rabdare si asteptatii pina se va da un verdict final din partea judecatorilor nu comentatii ca niste autostiutorii.

   • Pt. Mona, Cineva si Sanyi: citez mesajul lui Sanyi „nu comentatii ca niste autostiutorii.” Am incheiat citatul…. Mwa-Ha-Ha-Ha-Haaaaaaa!!!!!! Sanyi m-ai facut sa ma pravalesc de ras!!!!!! M-am distrat cu tinee!!!! Cum sa zici „comentatii” – nu exista un astfel de cuvant in limba romana! Si nici „autostiutorii” Ha-Ha-Haaaaaaaaa!!!!! „autostiutorii”!!!!!!! Masina de facut copii la toate Vidicanele si Pelinelele de pe toate malurile dâmbovițene – l-am numit aici pe Borcea, Cristi Borcea, a facut epoca cu al lui „Tatăl Autostivuitorul” :)))))))… „Preşedintele executiv al roş-albilor are probleme şi cu religia, şi cu cititul. Duminică seară, înainte de meciul cu FC Braşov, Borcea i-a botezat fetiţa designerului Mihai Albu şi a făcut o gafă memorabilă cînd a venit vremea să spună Crezul. Cu Liturghia în faţă, el a-nceput să citească poticnit şi a stîlcit cuvintele, spunînd „Cred într-unul Dumnezeu Tatăl… Autostivuitorul!”, în loc de „Atotţiitorul”. Cei prezenţi s-au abţinut cu greu să nu pufnească în rîs. Iar Borcea şi-a dat seama că a călcat pe bec şi şi-a redus apoi tonalitatea vocii, pentru a nu mai fi auzit.”

 4. De ce Chereches l-a pus sef mare pe Span Cristi la FCM Baia Mare? Atunci a fost bun? Greseala lui Chereches a fost atunci, cand si-a numit „dusmanul de moarte” pe pozitia de presedinte la fotbal. Atunci a fost inceputul sfarsitului…..

 5. Alta e întrebarea,cine sunt cei din spatele lui?Dusmanii adevarati ai lui Chereches,cei care de mult isi doreau si visau la momentul asta.Cei mai sifonati si cei care pierdem de fapt suntem noi baimarenii.O sa vedeti ca preacinstitii nu o sa fie in stare sa faca nimic,o sa fim si regulati si cu banii luati.

 6. Azi e VINEREA MARE la cei din cultul ortodox si poate fi O ZI DE INTELEPCIUNE PT. ELECTORAT:
  – – ALEGETI GOSPODARII ORASULUI DIN HAITA LUPILOR TINERI —

  • Pe cine? Ala cu Danemarca si filozofia? Pai pe ala serpasii din primărie îl traduc in doi timpi si doua miscari,ca nici nu isi da seama cate prune are in straita.O reusit cativa smecheri da rămână sefi in toate mandatele căzând ca o mata,tot in picioare.

 7. Imi pun toate sperantele in capacitatile avocatului Tiberiu Ban, care este un foarte bun procedurist in penal. Omul asta visează dreptul penal si procedura penala, dar parca mi-ar fi placut daca in locul dansului era Gheorghita Mateut. Le transmit pe aceasta cale si hienelor de trotuare care rad acum de necazul altuia : !!!!!

 8. aceasta este o incercare pentru Catalin .Trebuie sa o ia ca atare mai ales ca a venit peste el chiar in saptamana mare.Ii doresc lui si familiei lui multa putere ,sanatate si sa treaca cu bine peste aceasta incercare .Catalin,Deobicei cei care se invart si se gudura in jurul tau si-si doresc functii si favoruri sunt soiul de oameni care azi te ling si maine te ingroapa cu zambetul pe buze.Cei care te apreciaza sincer si-ti multumesc pentru schimbarile in bine care cu toata opozitia consilierilor ai reusit sa le faci in Baia Mare nu au umblat in picioarele tale sa se gudure.Daca vom vota echipa propusa de Catalin ,,Coalitia pentru Baia Mare” cred ca aceasta va continua proiectele la care s-a angajat .In aceasta situatie urmatorul primar (unul dintre cei doi sabotori)va vedea si el ce usor se lucreaza cu o echipa de consilieri care are alte proiecte!!!!Cataline nu-ti pierde speranta fii tare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.