IUDA? – Cine este Cristian Șpan, denunțătorul primarului Cătălin Cherecheș

34
22342

Cel care l-a denunţat pe primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu este străin de sălile de judecată, mai mult, are la activ o condamnare şi se află în perioada de probaţiune! Cristian Şpan, preşedintele FCM Baia Mare a fost condamnat cu suspendare în urmă cu doi ani şi se află în perioada de încercare pentru încă opt luni. A fost oprit în trafic pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice ”, iar asta dovedeşte cât de mult respectă legea.


„ În temeiul art. 396 alin. 2 Cod procedură penală, cu aplic. art. 5 Cod penal, condamnă pe inculpatul Ş.C. fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de: – conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, prev. de art. art. 335 alin. 2 Cod penal (art. 86 alin. 2 din OUG nr. 195/2002), la pedeapsa de 6 luni închisoare; – conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, prev. de art. art. 335 alin. 2 Cod penal (art. 86 alin. 2 din OUG nr. 195/2002), la pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art. 33 lit. a rap. la art. 34 lit. b Cod penal 1969, contopeşte pedepsele de mai sus, în pedeapsa cea mai grea de 8 luni închisoare. În baza art. 81, 82 Cod penal din 1969, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe o durată de 2 ani şi 8 luni, ce urmează a se calcula de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri şi atrage atenţia inculpatului asupra prev. art. 83 Cod penal din 1969, a căror nerespectare atrage revocarea suspendării. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală, obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat, în sumă de 500 lei”, a decis instanţa pe date de 30 aprilie 2014.


Deşi este denunţător, Şpan ar putea şi el să intre la închisoare pentru că este deja considerat recidivist iar o eventuală nouă condamnare nu ar face decât să se adauge la pedeapsa precedentă.

 credit foto: Facebook

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

34 COMENTARII

  • Abia acum te-ai intors in oras/ ai pornit televizorul/ a ajuns internetul la tine?
   Ai cam pierdut sirul faptelor, te arunci in poveste ca surdu-n clopot.

   daca dupa parerea ta, a inapoia un IMPRUMUT, este un denunt a fapte penale (mita), da-mi si mie 50.000 EUR si cand vreau sa iti dau banii inapoi, denunta-ma 🙂 esti funny! Spor la vopsit oua!

  • Baiete,ceva pute in Danemarca! Pai dusmanii lui CC si DNA-ul sustin ca eMM s-a facut cu banii lui Chereches,nu? Pai daca e asa si sustin ca ala era un parlit si Chereches a bagat banii inseamna ca tot ce a produs ulterior sau cel putin in teorie nu erau ai lui.Sau si mai rau,tot dusmanii lui sustin ca plata salariilor la eMM o facea tot Chereches,la fel si la FCM si Handbal.Cum facem diferenta intre banii lui dati imprumut lui Span si cei ai comunitatii,cei 30 000 pe care ii considera autoritatile ca spaga?Poate omul e dator vandut si dupa ce si-a tras spuza nu mai vrea sa dea nimic inapoi.Mai are curaj azi Chereches sa ceara vreun ban inapoi,mai ales ca iar o sa se spuna ca-i spaga.O sa ziceti ca era primar si erau bani negri,neevidentiati in declaratia de avere.Dar daca un prieten iti cere un imprumut si nu-i dai de la tine ci de la mamata ,te duci la Notar?E subtire granita intre legal si ilegal si foarte usor poate oricine sa-ti bage in carca orice,in ziua de azi.

 1. Cam greu pentru Domn primar….nici el nici tatal lui nu au fost usi de biserica. O vorba romaneasca spune : Spune cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Cu asa ,,prieteni,, nu te miri ca te cauta DNA-ul . Banii sunt buni dar mai trebuie si meritati nu ,,furati,,

 2. Cine sa fie primar? Tataru? Asteapta sa-i stergi picioarele cand il intalnesti. Sau Tagarlas? La el nici macar nu ajungi la picioare. Au facut ceva pana acum? Ce?

 3. Anghel a fost condamnat si nu a facut absolut nimic pt oras a gresit in fata politicienilor nu a cotizat unde trebuie da su iesit cam 1000 de oameni in strada ! Catalin in doat patru ani a pus la punct o parte din oras si e o tacere totala! Poate a si gresit da eu nu cred ca s-a injosit pt. 7000 de euro! Cica mita! cred ca vom reveni unde am fost!un oras mizerabil si infect!

  • Acum o sa iasă lumea la vot si o sa umilească partidele,Chereches si Coalitia victorie cu 70-80%! Mobilizarea la vot si sprijinirea lui in alegeri e mai mult decat un miting,chiar daca motivarea arestarii e parca facuta din birourile USL ( PSD & PNL):prezinta pericol public si a inselat asteptarile majoritatii care l-au ales.De unde au tras judecatorii concluzia asta si cum mai ramane asta in picioare daca majoritatea o sa-l sprijine.

 4. Este nevoie să treci prin apă și făc ca să faci ceva pentru semeni tăi .
  inainte de SF.sărbători iuda l-a vîndut pe Măntuitor ,fiecare își primește pedeapsa.
  TOTUL SE PLĂTEȘTE PE PĂMÎNT , OMUL MERGE CU FAPTELE NU CU AVERA S-AU BOGĂȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.