ISU Maramures: Voluntar Junior la Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu din Baia Mare

1
358

Astăzi, 17.09., în cadrul proiectului “ Voluntar Junior”, elevii Colegiului Tehnic Aurel Vlaicu din Baia Mare au desfășurat activitatea cu titlul “ Pompierul român, simbol al curajului și al spiritului de sacrificiu”. Activitatea s-a desfășurat în curtea colegiului având ca invitați cadre militare ale I.S.U. Maramureș.

Scopul activității a fost de a contribui la educarea elevilor în spiritul prevenirii și diminuării dezastrelor. Specialiștii Inspecției de Prevenire le-au prezentat elevilor măsuri de prevenire și le-au dat sfaturi în legătură cu modul de comportare în diverse situații de urgență. De asemenea, la finalul activității, elevilor de clasa a XII-a le-au fost oferite informații în legătură cu școlile de ofițeri și subofițeri pe care le pot absolvi pentru a deveni pompieri, iar militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri “ Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare le-au prezentat accesoriile de pe o autospecială de stingere a incendiilor cu care au fost prezenți la activitate.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Umbla vorba prin oras si nu ar fi asa daca nu s-ar lauda insasi persoana in cauza, cum ca doamna Florescu br.3 a dat examen pentru a fi functionar public in Primaria Baia Mare. Pana acum nu a lucrat nicaieri cu acte in regula, dar de cand sotul a intervenit pentru ea, pilele au fost puse in functiune pentru cea mai grozava prezentatoare de folclor. Cum e si cu trasul sforior pentru ca pupila ei sa primeasca premii la festivalurie de muzica. Cire are urechi sa auda, cine are minte sa invete!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.