ÎȘI INTRĂ-N ROL – Parlamentarilor maramureșeni aleși în 11 decembrie li s-au înmânat certificatele

1
949

Vineri, 16 decembrie, la Palatul Administrativ din Baia Mare, a avut loc ședința festivă de înmânare a certificatelor noilor parlamentari de Maramureș, aleși prin scrutinul din data de 11 decembrie. Certificatele au fost înmânate de președintele Biroului Electoral Județean Maramureș, judecător Nicolae Stamate Tămășan.

Evenimentul a început cu o alocuțiune a prefectului Sebastian Mihai Lupuț, care a arătat că alegerile parlamentare din 11 decembrie au fost foarte bine organizate la nivel de județ, și toate instituțiile implicate și-au făcut datoria. A fost un scrutin corect și transparent, a mai subliniat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Loading...

ÎȘI INTRĂ-N ROL noi parlamentari-5

 “Maramureșul are nevoie de reprezentanți la nivel central. Instituția Prefectului, Consiliul Județean, primarii și parlamentarii trebuie să colaboreze pentru binele județului. Împreună, toți factorii de decizie maramureșeni pot să susțină proiectele județului. Proiecte există, și mă refer în primul rând la cele de infrastructură rutieră, la proiectele de infrastructură transfrontalieră, la proiectele de promovare turistică și la cele culturale. Vă urez mult succes, iar munca dumneavoastră să aibă ca efect dezvoltarea întregii Românii și a județului Maramureș!”

Președintele B.E.J. Maramureș, judecător Nicolae Stamate Tămășan, a mulțumit prefectului, subprefectului și tuturor angajaților din Instituția Prefectului pentru munca pe care au desfășurat-o în perioada electorală. El le-a urat noilor senatori și deputați succes, dar și să schimbe imaginea pe care parlamentarii o au la momentul actual și să nu înșele așteptările celor care i-au votat.

În urma celor două etape de distribuire a mandatelor, județul Maramureș are 10 parlamentari, astfel: Sorina Pintea – PSD, Severica-Rodica Covaciu – PMP, Ioan-Iustin Talpoș – PMP (la Senat), respectiv Viorica Cherecheș – PNL, Gheorghe Șimon – PSD, Marius Sorin Ovidiu Bota – PSD, Călin Vasile Andrei Matei – PSD, Adrian-Mihăiță Todoran – PMP, Norbert Apjok – UDMR și Vlad-Emanuel Duruș – USR (la Camera Deputaților).

Informații furnizate de către Instituția Prefectului – Județul Maramureș

1 COMENTARIU

  1. Da da.Rol.La cat teatru joaca unii dintre ei ne si asteptam sa faca pe artistii,doar la fite,ca in rest o sa joace prost pentru acest judet.Peste 4 ani o sa avem bilantul si o sa putem da chiar titlurile cele mai proaste ale filmelor in care traim: Morosanul si blestemul pamantului,Iobagii,strada Hanovra ( ca tot avem o industrie inexistenta care arata ca dupa bombardament),Saracii (avem salariile cele mai mici din tara ),7 ani in Pribegie ( filmul maramuresenilor plecati la munca in strainatate,de prea mult bine),Meseriasii (administratiile locale si judetene),Hotii ( se stiu ei),Traseistii (iubitorii de ciolan proaspat),Vagabonzii (in curs de nominalizare),Guristul (cel mai premiat),etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here