INVITAŢII LUI ŢIRIAC – Află cine participă în acest an la vânătoarea de mistreţi de la Balc

0
364

INVITAŢII LUI ŢIRIAC Începând de astăzi începe vânătoarea de mistreţi de la Balc, organizată de miliardarul Ion Țiriac și ajunsă la cea de-a 11-a ediție.

INVITAŢII LUI ŢIRIAC Pe aeroportul din Oradea au început să sosească avioanele particulare care îi aduc pe invitaţii de anul acesta ai lui Ion Ţiriac pentru vânătoarea de mistreţi de la Balc.

Ca de obicei, pe lista invitaţilor lui Ion Ţiriac se află creatorul de modă italian Stefano Ricci, prințul Dimitrie Sturdza, Wolfgang Porsche, moștenitorul imperiului auto Porsche, Klaus Mangold, fostul președinte al grupului Daimler, şi Frantz Rauch, proprietarul celui mai mare producător de sucuri din Europa, anunță Digi24.

Domeniul de la Balc are peste 1.000 de hectare şi, conform lui Ion Ţiriac, acolo sunt crescuţi mistreţi special pentru vănâtoarea de la fiecare sfârşit de an.

Zeci de săteni sunt tocmiți pentru a ajuta la goana vânatului, fiecare dintre ei urmând să primească 50 de lei pe zi, plus o anumită cantitate de carne de mistreț.

Organizatorii au solicitat şi prezenţa unei echipe de medici veterinari care să verifice carnea mistreţilor sacrificaţi.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.