ÎNVĂȚĂM RECIPROC – Schimb de experiență între Penitenciarul Baia Mare și cel din Stavanger, Norvegia

0
175

ÎNVĂȚĂM RECIPROC În perioada 14 –  19 noiembrie 2016, cinci reprezentanți ai Penitenciarului Baia Mare participă la cea de a doua vizită transnațională de tip job – shadowing în cadrul unui proiect de schimb de experiență între instituția băimăreană și cea din Stavenger, Norvegia. 

Proiectul “Pact – FREE- Parteneriat și colaborare transnațională pentru facilitarea reintegrării sociale  persoanelor private de libertate” este finanțat prin Mecanismul Financiar norvegian 2009 – 2014, în cadrul programului de finanțare RO18 „Întărirea capacității și cooperare instituțională”.
“Scopul vizitei este acela de a permite participanților să experimenteze modul de acțiune din sistemul penitenciar din Norvegia și să asigure dezvoltarea unor noi deprinderi de lucru. Experiența de lucru efectiv cu deținuții în Norvegia va fi surprinsă în raportul final ce va fi transmis tuturor penitenciarelor din România”, arată în comunicatul remis, comisarul șef Horia Ștefan Chiș, directorul Penitenciarului Baia Mare.
ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.