ÎNTR-O SINGURĂ ZI – Amenzi de 20 de mii de lei aplicate de polițiștii maramureșeni în trafic

1
256

ÎNTR-O SINGURĂ ZI  Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor rutieri. Astfel, poliţiştii au acţionat şi ieri pentru depistarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Au fost aplicate 83 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 20 000 de lei, au fost reţinute 16 permise de conducere şi retrase patru certificate de înmatriculare.

Deoarece pietonii sunt cei mai afectaţi în cazul implicării într-un accident de circulaţie, ieri, 24 octombrie, poliţiştii rutieri din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Cavnic şi Vişeu de Sus au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietoni. La Cavnic, poliţiştii au acţionat împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român Maramureş.

Între orele 07.00 – 20.00, poliţiştii din Baia Mare au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului şi pentru neregulile constatate au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale. 9 dintre acestea au fost aplicate pietonilor care şi-au pus viaţa în pericol traversând prin locuri nepermise. De asemenea poliţiştii din Baia Mare au reţinut 11 permise de conducere, nouă pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Alte 50 de sancţiuni au fost aplicate pentru neregulile constatate în trafic de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei, Cavnic şi Vişeu de Sus. Ca măsură complementară, aceştia au dispus reţinerea a cinci permise de conducere şi retragerea a patru certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate în cursul zilei de ieri a fost de aproximativ 20 000 de lei.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. ca să fiu eu mulțumit, aș vrea să aud și de un biciclist care a fost amendat pentru că a trecut pe trecerea de pietoni fără să se dea jos de pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.