ÎNTORS DIN DRUM – Cristi Bud ar putea rămâne la CFR Cluj la insistențele președintelui Mureșan

0
345

ÎNTORS DIN DRUM – Zilele trecute a fost anunțat transferul fotbalistului băimărean Cristian Bud, de la CFR Cluj la o echipă din Irak la conducerea căreia a fost numit recent fostul mare fotbalist român Dorinel Munteanu. Lui Bud i-a fost oferit în prima fază un contract până la sfârșitul lunii mai, urmând ca în această perioadă să încaseze 140.000 de dolari.

Ieri însă, Iuliu Mureșan i-a asigurat pe suporterii celor de la CFR Cluj că echipa nu se va despărți de cel mai bun jucător al său în prima parte a sezonului. Deși se află în ultimele 6 luni de contract, Cristi Bud va rămâne în Ardeal.

Mureșan susține că clubul pe care-l conduce nu a fost contactat de nicio echipă pentru Bud, dar recunoaște că jucătorul a primit o ofertă de a pleca de la CFR. Președintele ardelenilor susține însă că atacantul l-a asigurat că va rămâne în Gruia și a povestit cum l-a readus la echipa condusă de Vasile Miriuță.

”Pentru Cristi Bud nu am primit ofertă, a primit el prin intermediul unor impresari; dar noi, clubul, nu am primit nicio ofertă. Noi avem nevoie de Bud. El când a venit din străinătate nu avea unde să se ducă, voia să se ducă la Baia Mare.

M-a sunat și m-a rugat să-l iau înapoi pentru că vrea să se relanseze și l-am luat fără să clipesc. Cred că el are o datorie față de noi și față de mine în special. El este în ultimele 6 luni de contract, dar am avut o discuție cu el și mi-a zis că va rămâne la noi”, a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport Special.

78 de meciuri a disputat Bud pentru CFR Cluj, reușind să marcheze 29 de goluri, din 2010 și până în prezent. Trebuie spus că atacantul de 31 de ani a mai fost împrumutat sau cedat definitiv la alte cluburi.

17 jocuri și 11 goluri are Bud pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.