INTERVENȚII ÎN WEEKEND – Două incendii lichidate de pompierii maramureșeni. Printre intervenții s-a numărat și salvarea unui pui de pisică dintr-o fântână

0
103

INTERVENȚII ÎN WEEKEND   Pompierii maramureșeni au fost solicitați în acest weekend pentru a lichida două incendii și pentru evacuarea apei din subsolurile unor gospodării.

Vineri, 15.06., pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o centrală termică.

În urma incendiului au ars materialele plastice din componența unui boiler electric și materialele textile care erau în jurul acestuia. Militarii Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile a 10 gospodării din Târgu Lăpuș. Subsolurile au fost inundate în urma unei ploi abundente.

Tot vineri, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Miron Costin din Baia Mare, unde un autoturism a fost cuprins de flăcări. Focul a distrus materialele combustibile ale mașinii în proporție de 100%.

Pe lângă stingerea incendiilor, o sarcină importantă a pompierilor este salvarea de vieți, iar aici nu ne referim doar la cele omenești. Astfel, zilele acestea, pompierii maramureșeni au dovedit că sunt adevărați salvatori și au îndeplinit cu succes o misiune mai specială: aceștia au salvat un pui de pisică căzut într-o fântână.

Informații furnizate de ISU Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.