INTERVENȚIE ÎN SIGHET – Un spărgător periculos a fost săltat de către polițiștii maramureșeni

0
272

INTERVENȚIE ÎN SIGHET  Intervenție în forță a polițiștilor sigheteni în dimineața zilei de 4 ianuarie a.c. pentru reținerea unui individ periculos din oraș. Acesta, împreună cu un alt complice, a dat o spargere la un magazin alimentar situat pe strada Titu Maiorescu din municipiu în a doua zi de Crăciun, potrivit Sighet247.ro.

Cei doi bărbați se aflau în interiorul magazinului alimentar, timp în care au fost surprinşi de către proprietar. Unul dintre cei doi hoți, pentru a scăpa, l-a atacat pe proprietar cu o sticlă de whisky, lovindu-l cu putere și rănindu-l grav în zona feței și a capului. Deși polițiștii au sosit la fața locului la scurt timp după proprietar, cei doi au reușit să fugă, sărind de la balconul etajului întâi al imobilului.

În aceeași seară, unul dintre cei doi hoți a fost prins de polițiști și reținut, celălalt (cel care l-a și atacat pe proprietar) reușind să se facă nevăzut. În dimineața zilei de 4 ianuarie a.c. zece polițiști au sosit la blocul 23 din cartierul Unirii din municipiu imediat după ora 7:00, având informații că atacatorul se află ascuns într-o garsonieră situată la parterul imobilului.

Individul în cauză a refuzat să deschidă ușa, motiv pentru care polițiștii au spart geamul garsonierei cu ajutorul unui berbec, reușind să îl rețină pe făptuitor. Polițiștii desfășoară o anchetă în acest caz.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.