INTERESAȚI DE ASISTENȚA SOCIALĂ DIN ROMÂNIA – Delegație din Ucraina în vizită la Direcția de Protecție a Copilului Maramureș

0
159

INTERESAȚI DE ASISTENȚA SOCIALĂ DIN ROMÂNIA O delegație a Departamentului de Politică Socială al Regiunii Ivano-Frankivsk, Ucraina, se află în aceste zile în vizită în județul Maramureș. Asta, ca urmare a unei Convenții încheiate în luna decembrie 2017, privind colaborarea și parteneriatul cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș. 

Reprezentanții celor două instituții – DGASPC Maramureș și Departamentul de Politică Socială al Regiunii Ivano-Frankivsk – și-au exprimat convingerea că această Convenție privind colaborarea va reprezenta baza relațiilor de bună vecinătate. Mai mult, un parteneriat pe termen nelimitat, pe fondul căreia se vor derula acțiuni comune, cu scopul de a obține rezultate reciproce în domeniul social și al protecției copilului.
Oaspeții ucraineni au avut, în cursul dimineții, o întâlnire cu conducerea DGASPC Maramureș. În cadrul acesteia s-au arătat interesați de modul în care se desfășoară în România activitatea de asistență socială și protecția copilului. În cadrul aceleiași întâlniri s-a perfectat un program de activități pe anul 2018.

Astăzi, reprezentanții Departamentului de Politică Socială al Regiunii Ivano-Frankivsk vor vizita mai multe case de tip familial din municipiul Baia Mare. Mâine, aceștia se vor deplasa la alte centre aflate în subordinea DGASPC Maramureș din zona Sighetu Marmației.

Informații furnizate de către Direcția de Protecție a Copilului Maramureș

 Citește și: http://actualmm.ro/impact-in-baia-mare-grav-accident-soldat-cu-trei-victime-in-zona-fostei-jandarmerii/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.