ÎNTÂLNIRE EMOȚIONANTĂ – Dr. Viorica Cherecheș, viitorul deputat al maramureșenilor, candidat PNL, alături de firizeni

0
527

Întâlnire emoționantă pentru dr. Viorica Cherecheș, viitor parlamentar și candidat PNL Maramureș la Camera Deputaților. La sfârșitul săptămânii trecute managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie a fost prezenta în cartierul băimărean Firiza. Aici, doamna doctor a fost primită cu multă bucurie de către localnici. Aceștia și-au expus nemulțumirile dar și problemele, iar Viorica Cherecheș a făcut ceea ce știe mai bine, le-a vindecat firizenilor sufletele.

Împreună cu firizienii, dr. Viorica Cherecheș s-a rugat la altarul sfânt al Bisericii Ortodoxe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril.

Loading...

„Am îngenuncheat alături de oamenii demni și mândri din Firiza în fața altarului sfânt al Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril și am primit împreună cuvântul de învățătură și binecuvântarea unui preot înzestrat cu mult har. Vă mulțumesc părinte Gheorghe Marincaș! Vă mulțumesc dragi firizeni!”, a spus doctorul Viorica Cherecheș, viitor deputat al maramureșenilor, candidat al Partidului Național Liberal Maramureș.

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.