INSTITUȚIA PREFECTULUI – Program special la ghișeele de înmatriculări din Maramureș după demararea programului „Rabla”

0
223

INSTITUȚIA PREFECTULUI   În data de 18 mai 2017 a demarat programul RABLA. În contextul în care, potrivit art. 17, alin (4) din Ghidul de finanțare a Programului de stimulare a reînnoirii Parcului auto național 2017-2019, aprobat prin Ordinul nr. 661/2017, persoana fizică are la dispoziție un termen de maxim 30 de zile de la data emiterii notei de înscriere în care să obțină certificatul de distrugere și certificatul de radiere, se preconizează o creștere progresivă a solicitărilor de radiere a vehiculelor care fac obiectul acestui program.

Loading...

Pentru fluidizarea activităților conexe programului de înnoire a parcului auto național, Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Maramureș va prelua cererile de radiere din programul RABLA și va elibera certificatele de radiere zilnic, începând de luni, 22 mai, între orele 15-16,30, la ghișeele de înmatriculări auto, situate pe Aleea Școlii nr. 1.

În situația în care volumul de cereri nu se va putea rezolva în acest interval, programul va fi extins în funcție de nevoi.  Toate informațiile necesare vor fi afișate în incinta sediului Serviciului public comunitar regim premise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

 

Informații furnizate de Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Sursă foto: livemaramures.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here