ÎNȘELĂCIUNE LA CLUJ – Păcăleau oamenii cu locuri de muncă în străinătate, le luau banii și se făceau nevăzuți

0
209

ÎNȘELĂCIUNE LA CLUJ   Patronii firmei Adria International Work SRL, ŞIPOŞ IOAN și Adriana Chira, au încasat câteva zeci de mii de euro de la aproape 100 de clujeni care spun că au fost înșelați cu locuri de muncă în Italia. Magistrații clujeni i-au trimis în judecată pe oamenii de afaceri sub acuzația de înșelăciune.

Unul dintre păcăliți, Ionel Harlisca spune că a plătit 300 de euro pentru a pleca la munca la un hotel de langa Verona prin intermediul firmei menționate anterior.

Firma era închisă și nu aveau dreptul sa factureze. Au încasat de la 70 de persoane câte 300 de euro, promițându-le locuri de muncă în Italia pe durata stagiunii de iarnă. În decembrie, au încasat banii de la toți o dată. Trebuia să plecam în Italia la muncă în 20 noiembrie, dar au spus că nu a nins și că plecăm numai la începutul lui decembrie. O parte din persoane și-au lăsat locurile de muncă aici și au rămas și fără locurile de muncă și fără oferta din Italia. Ne-au dat în decembrie biletele cu denumiri de la hotelurile unde urma să plecăm, dar am sunat și am aflat că totul a fost o minciună”, a declarat clujeanul înșelat.

Până acum, instanța nu a stabilit primul termen de judecată al procesului de înșelăciune.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.