ÎNJUNGHIATĂ ÎN STRADĂ – O fată de 19 ani a murit la spital după ce un minor a lovit-o cu cuțitul

0
1356

Un incident violent s-a petrecut sâmbătă la doi paşi de centrul Bistriţei. O tânără de 19 ani a fost înjunghiată lângă Instituţia Prefectului de un minor în vârstă de 16 ani. Din primele informaţii, vizat de atac era tatăl fetei, care o însoţea. Tânăra se află în stare gravă, fiind operată de medicii bistrițeni.

Loading...

Potrivit tatălui fetei, minorul care i-a înjunghiat fiica face parte dintr-o gaşcă de tineri care fură şi terorizează adolescente pe stradă. Acesta susţine că tânărul îi teroriza copiii de ceva vreme, asta deşi le-a spus în repetate rânduri să înceteze. La prânz, când s-a întâlnit cu el pe stradă, bărbatul de 60 de ani i-ar fi spus adolescentului să îi lase în pace copiii, iar minorul a reacţionat violent, sărind la el cu un cuţit. Atunci a intervenit fiica sa, care şi-a împins tatăl şi a încasat lovitura de cuţit.

„Am mers cu căruciorul să aduc nişte mobilă de la cineva şi fetele au venit cu mine. Ne-am întâlnit cu băiatul asta şi i-am zis să îmi lase fetele în pace, pentru că le înjura, le scuipa, le fura. El a vrut să bage cuţitul în mine, dar eu nu am văzut, eram cu spatele. Ioana o văzut şi o vrut să-l lovească cu piciorul, el a prins-o de păr şi a băgat cuţitul în ea. S-a băgat ca să mă apere pe mine şi e grav în spital, a făcut hemoragie internă, a pierdut tot sângele, nu ştiu dacă mai scapă cu viaţă”, a precizat tatăl victimei.

Agresorul are 16 ani şi este din Viile Tecii. Acesta locuia într-o clădire părăsită din apropierea Bistriţei. Minorul aduna deşeuri reciclabile din containere şi aşa reuşea să supravieţuiască. Rudele acestuia susţin că cuţitul pe care-l avea la el îl folosea pentru a tăia gunoaiele şi nu pentru apărare. Mama băiatului, care se ocupă cu prostituţia, spune că minorul nu i-a făcut niciodată probleme până acum şi că i-ar fi spus cu câteva zile înainte de incident că tatăl victimei îl caută prin oraş să îl omoare.

Băiatul a fost dus la audieri şi, întrebat de ce a înjunghiat-o pe fată, a spus că totul a început după tatăl fetei l-ar fi lovit pe el. Incidentul ar fi început cu o zi înainte, când agresorul ar fi încercat să fure banii victimei.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a fetei. (adevărul.ro)

suspectACTUALIZARE

Lovitura i-a fost fatală fetei, care a murit pe masa de operație.

Dacă despre victimă nu se știe mare lucru, Marian, minorul de 16 ani care a înjunghiat-o pe fată supraviețuiește cu ajutorul gunoaielor. Acesta este din Viile Tecii și locuia provizoriu într-o clădire dezafectată de peste Podul Jelnei.

Minorul obișnuia să colinde străzile orașului, în căutarea de deșeuri reciclabile, pe care mai apoi le vindea. La doar 16 ani, minorul avea o iubită, care ar fi pierdut copilul pe care îl aștepta în urmă cu două săptămâni, în urma unei bătăi crunte aplicate de adolescent. (bistrițeanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.