ÎNJUNGHIATĂ ÎN STRADĂ – O fată de 19 ani a murit la spital după ce un minor a lovit-o cu cuțitul

0
1357

Un incident violent s-a petrecut sâmbătă la doi paşi de centrul Bistriţei. O tânără de 19 ani a fost înjunghiată lângă Instituţia Prefectului de un minor în vârstă de 16 ani. Din primele informaţii, vizat de atac era tatăl fetei, care o însoţea. Tânăra se află în stare gravă, fiind operată de medicii bistrițeni.

Potrivit tatălui fetei, minorul care i-a înjunghiat fiica face parte dintr-o gaşcă de tineri care fură şi terorizează adolescente pe stradă. Acesta susţine că tânărul îi teroriza copiii de ceva vreme, asta deşi le-a spus în repetate rânduri să înceteze. La prânz, când s-a întâlnit cu el pe stradă, bărbatul de 60 de ani i-ar fi spus adolescentului să îi lase în pace copiii, iar minorul a reacţionat violent, sărind la el cu un cuţit. Atunci a intervenit fiica sa, care şi-a împins tatăl şi a încasat lovitura de cuţit.

„Am mers cu căruciorul să aduc nişte mobilă de la cineva şi fetele au venit cu mine. Ne-am întâlnit cu băiatul asta şi i-am zis să îmi lase fetele în pace, pentru că le înjura, le scuipa, le fura. El a vrut să bage cuţitul în mine, dar eu nu am văzut, eram cu spatele. Ioana o văzut şi o vrut să-l lovească cu piciorul, el a prins-o de păr şi a băgat cuţitul în ea. S-a băgat ca să mă apere pe mine şi e grav în spital, a făcut hemoragie internă, a pierdut tot sângele, nu ştiu dacă mai scapă cu viaţă”, a precizat tatăl victimei.

Agresorul are 16 ani şi este din Viile Tecii. Acesta locuia într-o clădire părăsită din apropierea Bistriţei. Minorul aduna deşeuri reciclabile din containere şi aşa reuşea să supravieţuiască. Rudele acestuia susţin că cuţitul pe care-l avea la el îl folosea pentru a tăia gunoaiele şi nu pentru apărare. Mama băiatului, care se ocupă cu prostituţia, spune că minorul nu i-a făcut niciodată probleme până acum şi că i-ar fi spus cu câteva zile înainte de incident că tatăl victimei îl caută prin oraş să îl omoare.

Băiatul a fost dus la audieri şi, întrebat de ce a înjunghiat-o pe fată, a spus că totul a început după tatăl fetei l-ar fi lovit pe el. Incidentul ar fi început cu o zi înainte, când agresorul ar fi încercat să fure banii victimei.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire a fetei. (adevărul.ro)

suspect

ACTUALIZARE

Lovitura i-a fost fatală fetei, care a murit pe masa de operație.

Dacă despre victimă nu se știe mare lucru, Marian, minorul de 16 ani care a înjunghiat-o pe fată supraviețuiește cu ajutorul gunoaielor. Acesta este din Viile Tecii și locuia provizoriu într-o clădire dezafectată de peste Podul Jelnei.

Minorul obișnuia să colinde străzile orașului, în căutarea de deșeuri reciclabile, pe care mai apoi le vindea. La doar 16 ani, minorul avea o iubită, care ar fi pierdut copilul pe care îl aștepta în urmă cu două săptămâni, în urma unei bătăi crunte aplicate de adolescent. (bistrițeanul.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.