ÎNGROPAȚI ÎN NOROAIE – Pe o stradă din Vișeu de Sus îți trebuie tanc pentru a ajunge la gospodării (GALERIE FOTO)

0
3179

Cititorii ActualMM.ro din Vișeu de Sus ne-au trimis pe adresa redacției fotografii realizate pe o stradă din orașul cunoscut în întreaga lume pentru celebra „Mocăniță”. Din păcate, marea majoritate a străzilor din oraș arată ca după bombardament. Altele însă, după o ploaie serioasă, îți trebuie tanc pentru ca oamenii din zonă să poată ajunge la propriile gospodării.

Un exemplu elocvent este strada Valea Poieniței din Vișeu de Sus. O stradă care nu a cunoscut culoarea asfaltului. Cunoaște însă de când e lumea culoarea noroiului.

Cititorii noștri ne-au trimis fotografii realizate ieri dar și în această seară când o mașină de teren a rămas pur și simplu înțepenită în marea de noroi. A fost nevoie de o altă mașină de teren pentru a scoate vehiculul din marea de noroi.

Untitled

„Noi cei de pe strada Poieniței nu putem face nimic. S-au făcut lucrări pe stradă dar nu s-a reparat nimic. Numai voi presa ne puteți ajuta. Poate așa cineva se va sesiza și își va aminti că și pe această stradă locuiesc oameni. Avem copii care merg la școală prin noroaie. Cu mașinile nu ne încumetăm prin tranșee pentru că riscăm să nu mai ieșim” ne-a scris cititorul nostru.

Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa: contact@actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.