ÎNFRICOȘĂTOR – O biserică a fost incendiată de un grup de sataniști

0
710

ÎNFRICOȘĂTOR  Locuitorii localității Lunca Bradului au rămas împietriți la aflarea veștii că Biserica, la care au muncit ani întregi pentru a fi una dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult, a fost distrusă de oameni fără frica lui Dumnezeu.

Zilele trecute, locuitorii din Lunca Bradului au avut parte de imagini de coșmar când au descoperit icoane sparte, masa altarului incendiată, cărțile sfinte arse, tronul făcut scrum, picturile afumate, băncile răsturnate, precum și pereți scrijeliți cu însemne sataniste sau cruci întoarse invers în biserica la care s-a muncit ani de zile.

„Am fost sunați că arde Biserica. Ne-am deplasat la fața locului, unde am văzut că ieșea un fum foarte gros pe ușa Bisericii de la intrare” a descris primarul Petru Vultur, pentru Glasul Văilor imaginile pe care le-a găsit la fața locului, iar alături de alți locuitori din Lunca Bradului, au încercat să stingă incendiul din biserică.

Edilul comunei Lunca Bradului, Vultur Petru și-a pierdut cunoștința în timp ce încerca să oprească flăcările să se extindă ”din cauza fumul care era extrem de înecăcios”. La fața locului au sosit Pompierii și echipaje de Poliție, pentru a stabili cauzele incendiului, dar și pentru a constata pagubele lăsate în urmă de răuvoitori.

După primele cercetări, se pare că niște tineri care au fost în zonă ar fi produs pagubele, care se ridică la câteva mii de lei. Oameni cu reavoință au vandalizat totul:

”Pe sfinți au scris I Love Satana, au desenat însemnele lor, au împrăștiat prin Biserică bilețele cu mesaje de genul Dumnezeu nu există sau Dumnezeu e mort. Chiar au consumat alcool și tutun în biserică, iar țigările le-au stins pe icoane. În Altar, au construit o păpușă, fără cap, pe care au spânzurat-o, iar pe masa Altarului era covorul rulat, iar în mijlocul acestuia era extinctorul, „probabil vroiau să facă o explozie” a precizat Petru Vultur.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.