INFRACȚIUNI RUTIERE PE ȘOSELELE DIN JUDEŢ – Dosare penale întocmite de polițiști în Baia Mare, Ruscova, Ulmeni, Băiţa şi Remeţi

0
225

INFRACȚIUNI RUTIERE PE ȘOSELELE DIN JUDEŢ Poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele unor conducători auto după ce au constatat şapte infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Este vorba despre conducere fără permis, de încredinţare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii unui permis de conducere corespunzător unei persoane fără permis, de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi patru infracţiuni de conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri, la ora 15.30, poliţiştii rutieri din Baia Mare, au depistat în trafic, pe b-dul Bucureşti, un autoturism condus de un minor de 17 ani din municipiu.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nici o categorie.

Proprietarul i-a încredinţat minorului autovehiculul pentru a-l conduce pe drumul public.

Tot în Baia Mare, o băimăreancă de 79 de ani a sesizat poliţia că, în jurul orei 11.00, în timp ce s-a deplasat în calitate de pieton pe aleea de acces la piaţa Gării, a fost acroşată de un autoturism.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi nu a rămas internată. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 68 de ani, din localitatea Coltău.

Pe numele a patru conducători auto, bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 30 şi 47 de ani, au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. Infracţiunile au fost constatate la Ruscova, Ulmeni, Băiţa şi Remeţi.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.