IMPACT MORTAL – Un motociclist a decedat pe loc după ce s-a izbit de un autoturism

0
1291

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 10:09, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Petreşti de Pişcolt.
La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu o motocicletă au rezultat două victime dintre care o persoană în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supravieţuit.

În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.
Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical persoanei descarcerate, aceasta, ulterior fiind transportată la spital.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.