INFO JOB – Activităţi de orientare în carieră pentru liceeni, alaturi de studenti ai Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”, specialitatea penitenciare

0
164

În data de 06.02.2013, reprezentanţi ai Biroului resurse umane şi formare profesională din Penitenciarul Baia Mare, împreună cu un student al Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”, specialitatea penitenciare aflat în stagiul de practică în unitatea de detenţie au prezentat elevilor din clasele a XI – a şi a XII – a ale Colegiului Naţional Mihai Eminescu din municipiul Baia Mare specificul activităţii într-un penitenciar, condiţiile de participare şi etapele examenului de admitere, precum şi informaţii despre şcolarizarea la Facultatea de Poliţie, specialitatea penitenciare din cadrul Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza”.
Activitatea s-a înscris în rândul acţiunilor de promovare a ofertei educaţionale a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor în rândul viitorilor absolvenţi de liceu, având ca scop recrutarea acestora prin prezentarea sistemului penitenciar şi a activităţii funcţionarilor publici cu statut special care îşi desfăşoară activitatea în acest sistem.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.