INCREDIBIL – Lucruri excitante pe care femeile şi-ar dori ca partenerii să le facă mai des în pat

0
1159

Întotdeauna există loc de mai bine, iar viaţa sexuală poate deveni extraordinară, cu condiţia ca bărbaţii să ţină cont de ceea ce şi-ar dori partenerelor lor în dormitor.
Există o serie de lucruri care joacă un rol foarte important în dinamica sexuală a unui cuplu. Iată care sunt acestea, în opinia reprezentantelor sexului frumos, conform publicaţiei YourTango :
Şoptitul la ureche
În timpul actului sexual, femeile îşi doresc să audă cât de sexy sunt şi cât de bine se simt partenerii acestora cu ele. Şoptitul la ureche a unor lucruri în acest sens este demonstrat că îmbunătăţeşte semnificativ calitatea actului sexual.

Complimentele potrivite
Orice femeie îşi doreşte să se simtă frumoasă, dar nu este suficient pentru doamne să audă aceasta de la partenerii lor. Ele vor să audă şi motivele pentru care aceştia le cred frumoase. Oricât de lispit de sens ar putea să le pară bărbaţilor, femeile adoră să li se spună că au un fund sexy sau că au sânii apetisanţi, dar de asemenea să li se amintească ce zâmbet frumos şi ce ochi minunaţi au.
Discuţii pe tema preferinţelor sexuale
Cea mai bună cale de a afla ce le face plăcere în timpul unui act sexual este să întrebi, chiar dacă la început ar putea fi destul de jenant. În orice caz, nu consideraţi că faceţi bine totul, pentru că există şanse mari ca lucrurile să stea exact invers. O discuţie sinceră, o înrebare la momentul potrivit vor face minuni pentru placerea sexuală resimţită în cuplu.
Smlive.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.