INCREDIBIL – Găsit mort, cu capul prins într-un gard, strangulat cu gluga hanoracului

0
2052

Un bărbat de 33 de ani din localitatea vasluiană Tutova a fost găsit mort, în picioare şi cu capul prins între scândurile unui gard, după ce s-ar fi strangulat cu gluga hanoracului, care i s-a agăţat într-un cui, cauza exactă a decesului urmând să fie stabilită după autopsie.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, un localnic din Tutova a observat, luni dimineaţă, un bărbat aflat în picioare, cu capul prins între scândurile unui gard parţial distrus al unei case abandonate, însă fără să se mişte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El i-a alertat pe poliţiştii din comună, care au început o anchetă în cazul morţii suspecte a vasluianului în vârstă de 33 de ani.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că, duminică seară, în timp ce bărbatul mergea spre casă, după ce făcuse cumpărături de la un magazin din sat, s-ar fi sprijinit de gardul respectiv. În acel moment, una dintre scânduri s-ar fi rupt, iar gluga hanoracului cu care era îmbrăcat s-a prins într-un cui.

„Practic, gluga hanoracului i-ar fi provocat o stare de sufocare prin strangulare. Poliţiştii care desfăşoară cercetări în acest caz au dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului de 33 de ani”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma anchetei şi pe baza concluziilor medicilor legişti, poliţiştii vor stabili şi dacă bărbatului i s-a făcut rău sau dacă era băut atunci când s-a sprijinit de gard.

Mediafax

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.