INCREDIBIL – Criminalul de la Meda, care a ucis un băimărean în bătaie, a mai fost închis pentru omor

0
4613

INCREDIBIL Gheorghe Vijai B., bărbatul în vârstă de 30 de ani care a lovit cu pumnii și picioarele un băimărean în zona Meda, acte de violență care au dus la decesul bărbatului în vârstă de 59 de ani, a mai fost închis pentru omor.

La data de 7 iulie 2007, la vârsta de 18 ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru omor, dar a ieșit din penitenciar în anul 2014, eliberat fiind condiționat. Înainte de a comite omorul în cazierul său erau deja trecute alte șase condamnări pentru furt, toate din perioada în care era minor, potrivit VasileDale.ro

Chiar dacă a văzut cum e viața dincolo de gratii, acesta nu s-a oprit din activitatea infracțională.

În ziua de Crăciun, în anul 2015, împreună cu un prieten a tâlhărit un băimărean în zona Pieței Agroalimentare Izvoare din Baia Mare. Ziua în amiaza mare, prin acte de violență, i-au sustras acestuia un telefon mobil și suma de 100 de lei. La acea vreme, judecătorii l-au trimis din nou după gratii pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. La finele lunii ianuarie 2019, beneficiind de recursul compensatoriu, băimăreanul a fost eliberat din penitenciar.

S-a bucurat de libertate până zilele trecute, când în zona cartierului Meda a lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 59 de ani și apoi l-a jefuit, băimăreanul decedând trei zile mai târziu sub ochii medicilor de la Spitalul Județean de Urgență. Agresorul a fost din nou arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în baza unei decizii emise de către magistrații maramureșeni la data de 23 iulie 2019.

Gheorghe a stat mai mult prin pușcării decât în libertate. Culmea este că atât cât a fost liber a reușit ”performanța” de a face și doi copii. Unul dintre colegii de pușcărie ne-a povestit în exclusivitate.

Îl cunoșteam în penitenciar. Era scandalagiu și îi sărea rapid țandăra. A avut chiar probleme înainte de liberare. L-au prins cu telefoane mobile și a fost ancheta mare atunci la Pușcărie. Nu știu cum le-a introdus, dar a fost prins cu ele. Nu mai aveau ce îi face pentru că își ispășise pedeapsa. Și cu recursul compensatoriu l-au lăsat liber. Știu că a avut și vizite intime ale concubinei în perioada cât a fost închis la Baia Mare”, ne-a povestit colegul de pușcărie.

Sursă: VasileDale.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.