INCREDIBIL CE AU GĂSIT INSPECTORII OPC LA O PATISERIE – Ouă expirate, saci de făină pe ciment și furtun de apă peste care călcau angajații

1
730

INCREDIBIL CE AU GĂSIT INSPECTORII OPC LA O PATISERIE O patiserie clandestină, care își vindea produsele în magazinele din județul Constanța, a fost descoperită de Protecția Consumatorilor. Inspectorii au găsit ouă expirate, saci de făină depozitați direct pe ciment și furtun de apă peste care călcau angajații.

Potrivit reprezentanţilor ANPC Constanţa, patiseria funcţiona în zona Pieţei Griviţei din municipiul Constanţa fără avize şi neavând un punct de lucru declarat. Deşi nu deţinea acte, firma îşi comercializa produsele prin magazine aflate în întreg judeţul, scrie Mediafax.

Comisarii ANPC au sancţionat societatea cu 16.000 lei şi au dispus suspendarea activităţii până la intrarea în legalitate.

La controlul de miercuri au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Serviciului Antifraudă, care îşi desfăşoară propria anchetă.

Condiţiile din secţia de producţie erau necorespunzătoare, sacii cu făină erau aşezaţi direct pe ciment, foile de plăcintă se sortau pe o ladă frigorifică, nu pe masa de inox, iar furtunul cu apă tehnologică folosit la spălatul malaxoarelor era pe jos şi călcat în picioare de angajaţi. Mai mult, chiuvetele şi grupul sanitar erau neigienizate.

De asemenea, comisarii au găsit zeci de ouă expirate de la sfârşitul lunii noiembrie şi aproximativ 15 kilograme de plăcintă cu brânză ambalată în cutii cu dată limită de consum depăşită din lunile mai, iunie, septembrie şi noiembrie 2017.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.