INCONȘTIENȚĂ ÎN BAIA MARE – Mulți dintre băimăreni continuă să treacă podul pietonal de la Kaufland, deși e în pericol să se prăbușească

1
1525

INCONȘTIENȚĂ   A trecut aproximativ un an de când podul pietonal de pese râul Săsar, de la Kaufland-ul din zona Spitalului Județean este închis circulației. Podul a fost închis anul trecut, la începutul lunii iunie, datorită unor reparații fără de care podul este în pericol să se prăbușească.

Mulți dintre tinerii băimăreni, pentru care vârsta ar putea fi o scuză a inconștienței, sar de un an de zile gardul montat de autoritățile locale și trec fără nici o grijă podul pietonal. Problema apare când până și oamenii trecuți de vârsta tinereții încalcă orice regulă de siguranță și se chinuie, practic, să se pună în pericol, în loc să meargă câțiva metri în aval și să treacă podul de peste Săsar de pe bulevardul Republicii.

O filmare care dacă nu ar fi tristă ar fi chiar amuzantă a apărut în spațiul public zilele acestea. Imaginile au fost surprinse de către un cetățean aflat în fața supermarket-ului și o au ca și protagonistă pe o femeie de aproximativ 50 de ani care sare efectiv gardul de protecție pentru a ajunge în parcarea magazinului după ce, în prealabil, a trecut podul cu pericol de prăbușire.

Reamintim cetățenilor că, până în momentul în care reparațiile necesare vor fi efectuate asupra podului, acesta reprezintă un pericol, existând riscul ca în urice moment să se prăbușească.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Podul peste Sasar de pe Bd Republicii e in AMONTE de podul de la Kaufland, in aval e cel de la Vivo.
    Daca stii cum curge Sasarul…
    Nu stiu cine a construit acel pod, dar e ridicol ca dupa mai putin de 15 ani de la construire sa fie in pericol de prabusire !
    Iar acum, fiind in aceasta situatie de cca. 1 an, cit le trebuie sa-l repare ? Vreo 10 ani ? Asteapta sa se prabuseasca cu cineva, sa se intimple o tragedie ? Daca tot vorbim de inconstienta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.