INCIDENT LA UN MAGAZIN APPLE – Un angajat a fost rănit iar 50 de persoane au fost evacuate după ce o baterie de telefon s-a supraîncălzit

0
216

INCIDENT LA UN MAGAZIN APPLE  Supraîncălzirea unei baterii de iPhone a dus la rănirea unui angajat şi la evacuarea a 50 de clienţi dintr-un magazin Apple situat în Zurich, potrivit Reuters.

Loading...

Poliţia din Zurich a transmis că incidentul a avut loc în timp ce angajatul îndepărta bateria, aceasta supraîncălzindu-se şi provocându-i arsuri angajatului.

În acelaşi timp, magazinul a fost împânzit de fum, ceea ce a dus la evacuarea a 50 de clienţi şi angajaţi”, potrivit declaraţilor poliţiei. Şapte persoane au avut nevoie de tratament medical, dar nu au fost transportaţi la spital. Specialiştii de la criminalistică încearcă să determine cauza incidentului.

Samsung, principalii concurenţi ai companiei Apple în materie de smartphone-uri, a avut parte de o serie de incidente similare, care au condus la retragerea modelului Note 7 de pe piaţă, după ce mai mulţi clienţi au indicat că supraîncălzirea bateriei a dus la explozii şi chiar la răni grave.

Sursă info și foto.

Citește și: 

http://actualmm.ro/carambol-intr-o-localitate-din-bistrita-nasaud-17-persoane-implicate-intr-un-accident-dupa-ce-un-sofer-a-adormit-la-volan-video/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.