INCIDENT LA SPECTACOL – Oameni luați cu ambulanța, la concertul Carla’s Dreams, de la Piatra Neamț

0
503

Trupa Carla’s Dreams a susținut, vineri seară, un concert într-un mall din Piatra Neamț, care a fost la un pas să se sfârșească tragic din cauza condițiilor improprii din locație. Membrii trupei au decis să oprească show-ul și au anunțat ce s-a întâmplat.

Artiștii sunt extrem de revoltați din cauza condițiilor în care s-a desfășurat concertul. Aceștia au publicat un mesaj în care anunță că unii oameni au fost luați cu ambulanța după ce li s-a făcut rău și spune că îi va acționa în instanță pe organizatori.

concert piatra neamt

”Am oprit concertul din Piatra Neamț. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care și-au pierdut cunostința. Vom acționa legal. Oamenii au venit la un concert și nu la „mall” și, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, Vă rugăm să ne scrieți pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistență juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a „sensibiliza” afaceriștii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanță din sala supraplină. Nu ne vom lăsa și îi rugăm pe cetățenii din Piatra Neamț să se solidarizeze în acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plângere la poliție și lucrăm la sesizările necesare. Așa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toți care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. Post fără poză. Și prima dată Vă rugăm – SHARE! Să răspundă!
P.S. Să răspundă”, este mesajul celor de la Carla’s Dreams.

libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.