INCIDENT LA CLUJ – Refugiat sirian bătut de doi bărbați pentru că nu râdea la glumele lor

0
680

INCIDENT LA CLUJ  Un incident mai puțin obișnuit și deloc onorant pentru România a avut loc la Cluj. Un refugiat sirian a fost bătut de doi români pentru că nu le înțelegea glumele.

Totul s-a petrecut la o șaormerie din oraș, unde sirianul era angajat, scrie stiridecluj.ro.

Era sâmbătă seara și au intrat doi băieți și au început să îl ia la mișto. Nu înțelegea exact tot ce le spunea și cei doi au continuat discuția spunându-i că nu înțelege și că să plece la el acasă. Angajatul le-a spus că nu pleacă acasă, pentru că aici este acasă pentru el. Unul a întins mâna și l-a lovit, iar angajatul a ieșit până afară pentru a chema agentul de securitate, iar atunci l-au lovit în continuare cei doi. Clienții erau speriați. Unul dintre agresori avea la el o sticlă de băutură”, a declarat un martor, potrivit sursei citate.

În urma incidentului a fost făcută o plângere la poliție. Patronul restaurantului a spus că a angajat refugiați sirieni pentru că nu găsea români dornici să muncească.

La ora actuală, România este, mai degrabă, o țară de tranzit pentru refugiați decât o destinație preferată de a ceștia, după cum afirma, în această vară, însuși ministrul de externe Theodor Meleșcanu.

Sursă info foto: stiridecluj.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.