INCIDENT LA BISTRIŢA – Un bărbat înjunghiat în abdomen le-a spus medicilor că ar fi căzut într-un cuţit

0
258
foto observator

INCIDENT LA BISTRIŢA Un neobișnuit incident s-a produs în Budacu de Sus, judeţul Bistriţa Năsăud. Un un bărbat a fost înjunghiat în abdomen. În ciuda rănii serioase, starea sa este stabilă.

O ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță l-a preluat pe bărbatul de 64 de ani din Budacu de Sus, cu o plagă produsă prin înjunghiere în zona abdomenului.

A fost stabilizat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență. Viața bărbatului nu este pusă în pericol.

„Victima este un bărbat de 64 de ani care ar fi căzut într-un cuțit. Ar fi vorba despre un accident. Bărbatul prezenta o plagă înjunghiată. Acesta este conștient și stabil hemodinamic. A fost transportat la unitatea de primiri urgențe”, a declarat Monica Borz, purtător de cuvânt SAJ Bistrița-Năsăud.

Se pare însă că ar fi vorba despre o agresiune, victima refuzând să recunoască acest lucru, cel mai probabil pentru că agresorul îi este un apropiat sau o rudă.

„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani din Budacu de Sus, în timp ce se afla la locuința sa, pe fondul unei neînțelegeri și a consumului de alcool, i-ar fi aplicat o lovitură în zona abdominală cu un obiect ascuțit unui alt bărbat. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment”, a declarat Diana Pintea, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.