INCIDENT LA ARAD – Bărbat bătut din cauza a doi câini

0
228
Sursă foto: Aradon

INCIDENT LA ARAD Un arădean a fost bătut de proprietarul a doi câini pentru că a împins patrupezii cu piciorul.  Povestea sună cam așa: o femeie a sunat la 112, solicitând ajutorul jandarmilor după ce un prieten, venit să o ajute la mutarea mobilei, a fost lovit cu pumnii de către un bărbat.

După ce jandarmii au intervenit au aflat și faptele din spatele poveștii. „Marți, 25 iulie, în jurul orei 15:45, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj, la o adresă din municipiul Arad, scrie Aradon.

Sesizarea a fost făcută de către o persoană de sex feminin ce locuiește la adresa respectivă reclamând faptul că un prieten, venit să o ajute la mutarea unui corp de mobilă, este lovit de un bărbat cu pumnii, provocându-i mai multe leziuni la nivelul feței.

Jandarmii au ajuns de urgență la adresa precizată, unde l-au identificat pe agresor.

La verificări a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri dintre cei doi, în speță, persoana vătămată, în timp ce transporta mobilierul, a fost deranjată de doi câini de talie mică ce se aflau în curte, iar în încercarea de a se apăra de animale, le-a împins cu piciorul, fapt ce l-a instigat pe proprietar să se manifeste violent”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

În urma pumnilor primiți, victima a avut nevoie de intervenție medicală.

Având în vedere că lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice constituie infracțiune – conform prevederilor Codului Penal – jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Info şi foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.