INCIDENT ÎN PĂDURE – A mers la tăiat de lemne, dar s-a ales cu capul spart și coaste fracturate

2
752

INCIDENT ÎN PĂDURE  Un bărbat trecut de 60 de ani a ajuns la spital cu coaste rupte și capul spart. Acesta tăia copaci în pădure, când a căzut și s-a lovit. Incidentul a avut loc într-o pădure de pe raza localității Parva, județul Bistrița-Năsăud.

Un bărbat trecut de 60 de ani se afla la tăiat de copaci când a avut loc nefericitul eveniment. Acesta se afla în zona Valea Izvor, partea superioară. Acesta tăia copaci și la un moment dat a vrut să coboare o pantă, a alunecat și s-a rostogolit.

Conform reprezentanților ISU BN, bărbatul a fost evacuat de însoțitori și transportat până la cea mai apropiată cale de acces. Au fost alocate un echipaj SAJ și unul TIM, în sprijin. Bărbatul prezenta un traumatism cranian și suspiciune de fracturi costale. Acesta a fost transportat la Spital.

Sursă info: Bistrițeanul.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Amu, recunosc, io am fo la cules gateje, sa fac foc , sa -mi dezmortzesc tzurloaiele, reumatic cum sunt am cazut in santz, de la prea mult spirt sanitar , baut la butini [ padure] . Noroc ca in cazatura m-am lovit la debla si m-am trezit instant intr-o incapere tapetata cu buretzi . Intrebare … D-apoi de ce sunt imbracat intr-o cameshe alba cu maneci lungi care se inchide la spate ???!!!

  2. bai coptil zalud,tu esti showman cel care alupigus tat timpul,tu nu confunda sula cu prefectura,si nu te mnira unde ai ajuns,ai ajuns exact acolo unde-ti este locul,imbracat in costumul tau de mire[asa]adeca o cameshe alba cu maneci lungi legate la spate ca sa nu-ti ranesti colegii cand le alupigus!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.