INCIDENT ÎN BRĂILA – Un bărbat de 73 de ani a intrat în Tribunal cu un topor și o seceră

0
166

INCIDENT ÎN BRĂILA  Agenții de poliție din Brăila au fost ieri în alertă după ce un bărbat de 73 de ani a intrat cu un topor și o seceră în Tribunal.

Potriviti Vocea Brăilei, bărbatul în vârstă de 73 de ani a încercat să intre în Tribunalul Brăila, având asupra sa arme albe. Acesta intenţiona, potrivit explicaţiilor date oamenilor de la pază, să stea de vorbă cu avocatul, pentru un proces aflat pe rolul instanţei.

N-a reuşit însă să ajungă prea departe cu obiectele periculoase, deoarece a fost depistat de jandarmii aflaţi în postul de supraveghere a accesului în Tribunalul Brăila. Deşi aceştia l-au întrebat de mai multe ori pe septuagenar dacă are obiecte metalice sau periculoase chiar înainte de a trece de detectorul de metale, bărbatul a negat vehement.

În urma controlului corporal şi al bagajului, oamenii legii au găsit în geantă o toporişcă şi o seceră, iar în buzunarul pantalonului un cuţit tip briceag. Septuagenarul le-a spus jandarmilor că nu a ştiut că nu are voie în incinta tribunalului cu obiectele respective.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.