INCIDENT GRAV ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Un copil de 5 ani a căzut în fosa septică a unor blocuri

0
35

INCIDENT GRAV ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  Un băiețel de cinci ani a căzut în fosa septică a blocurilor din Viișoara. Micuțul a fost scos din canal până la sosirea salvatorilor. Spre Viișoara au plecat pompierii, medicii SMURD și polițiștii.

Neobișnuitul incident s-a petrecut în urmă cu câteva minute în Viișoara, în zona blocurilor ANL. Un copil a căzut într-un canal cu apă. Deocamdată nu se știe cum a căzut copilul în canalul respectiv și de ce acesta nu era acoperit.

La fața locului au ajuns deja pompierii militari, medicii SMURD și polițiștii.

Băiețelul a căzut în fosa septică a blocurilor ANL din Viișoara. Din fericire a fost văzut de un bărbat care locuia în zonă și care a pus rapid mâna pe o funie și i-a aruncat-o copilului în canal. Cu ajutorul unui alt localnic copilul a fost scos din fosa septică dezafectată adâncă de 5 metri și plină cu apă și mizerie, scrie Bistrițeanul.ro.

Și copilul a avut prezență de spirit și s-a prins cu mânuțele de funie, până la sosirea salvatorilor înotând în fosa septică. După ce a fost scos din fosa septică, o altă femeie din zonă, care știa cum să acorde primul ajutor l-a așezat pe copil într-o parte (în poziția de singuranță) și astfel micuțul a eliminat ceea ce înghițise din fosa septică până la sosirea echipajelor medicale.

Medicii SMURD ajunși la fața locului l-au stabilizat și l-au transportat la spital.

Copilul se afla în zona blocurilor ANL împreună cu mama și un alt frate, însă nimeni nu știe cum a ajuns în fosa septică. Femeia are în total 6 copii, ceilalți patru fiind acasă, în Subcetate, acolo unde locuia femeia. Canalul era acoperit cu un capac metalic care însă se ridică foarte ușor.

După incident la fața locului au fost chemați câțiva muncitori din zonă pentru a securiza capacul de canal.

În ciuda căzăturii zdravene, băiețelul se află în afara oricărui pericol, fiind externat de puțin timp pe răspunderea mamei. Medicul de la Secția de Pediatrie i-a recomandat internarea pentru câteva zile pentru a-l ține sub observație, însă mama a refuzat.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.