A ÎNCEPUT PROCESUL – Frații Tomoioagă, ucigașii șefului de post de la Vișeu de Jos, în fața magistraților

5
1499

A ÎNCEPUT PROCESUL   Frații asasini Ioan Aurelian și Marius Ovidiu Tomoioagă – cei care acum mai bine de jumătate de an l-au ucis pe agentul șef principal Gheorghe Nica chiar în biroul său din Vișeu de Jos -, sunt acum în boxa acuzaților. Procesul abia început a trecut de camera preliminară, însă magistrații maramureșeni care-i judecă nu au auzit de la ucigași nici măcar o propoziție pe care să o poată înregistra ca declarație! Indivizii continuă, așa cum au făcut-o și în timpul cercetării penale, să nu scoată o vorbă.

În paralel, judiciariștii care i-au anchetat continuă să caute arma polițistului executat, un pistol model Carpați care a fost furat în după atacul mortal care l-a vizat pe bietul om al legii. Toate încercările investigatorilor de a obține o declarație de la frații Ioan Aurelian și Marius Ovidiu Tomoioagă au fost sortite eșecului. Indivizii, care parcă și-au ”înghițit limba”, au recurs la a se apăra prin tăcere. Această tactică a fost adoptată încă de la începutul lunii februarie, imediat după ce au fost capturați și arestați pentru omorul comis în clădirea Primăriei Vișeu de Jos, acolo unde șeful de post asasinat cu mai multe lovituri de cuțit își avea biroul. ”Nu avem ce să discutăm cu voi!”, ar fi spus ei.

În spatele acestor câteva cuvinte rostite cu asprime, asasinii și-au construit apărarea prin…tăcere și i-au lăsat pe anchetatori să găsească singuri dovezi pe care să le transforme singuri în probe.

„Ei sunt autorii, nu e nici măcar un dubiu. Există probe suficiente împotriva lor chiar dacă nu vorbesc. E dreptul lor să tacă”, au declarat pentru Libertatea.ro surse judiciare.

Frații-criminali au aplicat ”legea tăcerii” și în fața judecătorilor, în timpul procesului abia început

În fața instanței care-i judecă pentru de omor calificat, furt și ultraj, frații-ucigași au adoptat aceeași atitudine pe care, probabil, au gândit-o ca fiind câștigătoare. Nici măcar un cuvințel rostit în apărarea lor. S-au mulțumit doar să răspundă sec la întrebările magistraților legate de identificarea lor și la cele legate de înțelegerea motivului pentru care sunt arestați.

„Da, știm acuzația, o înțelegem. Nu avem nimic de declarat!”, în atât a constat ceea ce ar fi trebuit să fie o pledoarie care să explice cumva atacul deosebit de brutal îndreptat asupra lui Gheorghe Nica, subofițerului ucis.

 

Citește articolul integral, AICI.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Interesant este noua moda a scursorilor societatii, fetitze cu coditze . Vezi cazul de la seini din biserica cu cutia milei si lovirea enoriasilor de catre un sectant, tot coditza avea . Posibil ca puscariile sa fie o noua Sodoma si Gomora

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.